Det är viktigt att fira de där speciella tillfällena i livet - att hålla fast vid ceremonier som bröllop, dop, student och bal. De fyller våra liv med minnen som vi bär med oss för evigt. I år ser livet lite annorlunda ut. Vi måste fira på andra sätt än vi hade tänkt oss men vi kan fortfarande fira. Inför säsongen har vi äran att presentera ett festligt samarbete som vi är mycket stolta över. Selam Fessahaye är designern som har världen för sina fötter. En selfmade kreatör som står för kreativitet, mångfald och mod - saker som vi på Ellos tycker är viktiga.

Selam har inte bara skapat fyra fantastiska festplagg utan också stylat hela kampanjen där du kan inspireras av vårt breda sortiment av kläder för fest. Vi är också otroligt glada över att begåvade Sabina Ddumba är modell - den samlade kvinnokraften och kreativiteten i den här kampanjen är det vi brinner för. Så se till att fira livets olika tillfällen lite extra just nu - det är vi verkligen värda.

Fashion for all by Selam Fessahaye

Selam är designern som vi på Ellos fått äran att samarbeta med inför vårens och sommarens alla festligheter. Samarbetet började redan tidigare i år då vi tillsammans klädde Sabina Ddumba i en fantastisk haute couture klänning till Elle-galan. Nu har den klänningen inspirerat till fyra, unika plagg speciellt framtagna för Ellos.

Det betyder väldigt mycket för oss på Ellos att vi har fått chansen att göra det här tillsammans med Selam - en internationellt hyllad designer som är på väg att breda ut sina vingar och flyga över hela världen. Vi är så stolta över att få föra ut Selams unika formspråk och fantastiska design till våra kunder för vi tycker att vacker och nydanande design tillhör alla.
Bär ett plagg signerat Selam - vi garanterar att du blir festens mittpunkt!

Som designer skapar jag oftast showpieces och galaklänningar för exklusiva, unika tillfällen. Det känns därför fantastiskt kul att jag, tillsammans med Ellos, fått möjligheten att skapa något liknande för en större publik.

Selam Fessahaye

Less is more - låt vårens vackra tyger och dova färgskala tala när du klär dig för fest. Lägg till ett statementpiece - ett par örhängen, en ring eller ett maffigt halsband. Simply stylish!

Ellos

Shop occasion wear