Försäkringar - Trygghet för dig och din familj! - Ellos.se
Varukorg
Välkommen till Ellos

Försäkringar

Försäkringar

Trygghet för dig och din familj!
Som kund hos oss erbjuds du, genom våra samarbetspartners, flera förmånliga försäkringar. Klicka nedan för att läsa mer om försäkringarna.

Jag & Vi

Jag & Vi är en olycksfallsförsäkring som ger dig ekonomisk ersättning vid medicinsk invaliditet, brutet ben eller sjukhusvistelse till följd av olycka.

Läs mer »

BoKvar

Ekonomisk ersättning till dig och din familj vid plötsligt inkomstbortfall om du skulle bli arbetsoförmögen, vårda nära anhörig eller hamna på sjukhus.

Läs mer »

Hon & Han PLUS

En bred försäkring, som ger ett ekonomiskt stöd till dig och din familj vid nästan alla typer av ställda cancerdiagnoser.

Läs mer »

Betalförsäkring

Komplettera ditt konto med en Betalförsäkring. Försäkringen är förmedlad av Resurs Bank AB och den hjälper till om något oväntat skulle hända dig eller dina varor.

Läs mer »

Ellos elektronikförsäkring

En 6 månaders otursförsäkring ingår utan extra kostnad på samtliga produkter inom hemelektronik/hushållselektronik som köps hos Ellos.

Läs mer »

Övriga försäkringar

Här kan du läsa mer om våra försäkringar som vi längre inte erbjuder.

Läs mer »

Fr.o.m. 5 september 2018 är Ellos Finans AB upplöst genom fusion och har uppgått i Ellos AB. Alla åtaganden har övertagits av Ellos AB och du som kund påverkas inte av detta.

Ansök om lån »
Mer info »