Soffor & bänkar från WOOOD

Stabil och enkel trädgårdsbänk
Tillverkad av robust teak
Målad med transparent lack för utomhusbruk
H 46 x B 180 x D 40 cm

Denna praktiska trädgårdsbänk ger dig ytterligare tre platser vid din utomhusgrupp. Jisse trädgårdsbänk ingår i utomhuskollektionen från det nederländska märket WOOOD. Ställ helt enkelt denna tidlösa trädgårdsbänk vid matbordet i trädgården eller på altanen, för att njuta av varje solstråle. Tack vare det robusta materialet av teak med transparent finish för utomhusbruk, kan du lugnt låta Jisse stå kvar utomhus. Du kan enkelt slipa bort beläggning från vintern med sandpapper och efter ett nytt lager lack på våren ser Jisse snygg och fräsch ut igen.

Jisse trädgårdsbänk har en höjd på 46 cm, en bredd på 180 cm och ett djup på 40 cm. Den stabila stommen av teak har tjocklek 4,5 x 4,5 cm och ribborna mäter 5 x 1,5 cm. Benens höjd från marken till den nedre brädan är 43 cm.

För att Jisse trädgårdsbänk ska hålla sig fin en längre tid rekommenderar vi att ställa Jisse i ett förråd under vintern, eller att täcka den med ett överdrag för utomhusmöbler. Bänken mår också bra av att torkas av efter en sommarskur.

  • Djup: 40 cm
  • Höjd: 46 cm
  • Sittdjup: 40 cm
  • Sitthöjd: 46 cm
  • Bredd: 180 cm
  • Antal sittplatser: 2

Artikelnummer: 1661106-01-0

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension