Hållbarhet

Det finns så mycket att göra för att skapa nya, mer hållbara konsumtionsmönster. Vi på Ellos ställer höga krav på oss själva och det har du som kund också rätt att göra. Därför vill vi vara transparanta i vårt arbete med hållbarhet, jämställdhet och mångfald. På dessa sidor kan du läsa mer om hur vi arbetar för att möjliggöra en bättre framtid för kommande generationer.

I vår senaste Made by Women-kampanj bjöd vi in tre kvinnor till ett samtal om kvinnokroppen, hållbarhet, mode och heminredning. Hemma hos respektive kvinna fick vi möjlighet att ta del av deras tankar, stilar och ambitioner. Se Marie Olsson Nylander, Alexandra Bring och Kristin Lagerqvist intervjua sig själva. Hör dem berätta om hur de ser på sina yrken och hur de tänker kring hållbarhet, kvinnokroppen och livets alla vändningar. Följ länken för att se hela kampanjen!

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET    


Checking-off-and-reinventing

2020 publicerade vi två olika checklistor. Den ena handlade om hur vi på Ellos arbetar för att uppnå ett mer hållbart sortiment. Den andra handlade om vad vi gör för att bidra till en mer inkluderande plattform samt hur vi porträtterar kvinnor och kvinnofrågor. Målet var att bocka av allt till 2025, men bara två år senare har vi kommit längre i vårt arbete än vad vi trodde var möjligt. Det finns fortfarande mycket kvar att göra, men här är det vi lyckats med. Hittills.