Brödrostar från Russell Hobbs

Soft Pink Bubble är en modern pastellrosa brödrost i retrostil.
Brödrosten kombinerar det traditionella med det trendiga och ger ett coolt statement till ditt kök. Med lockande kurvor som smidigt omfamnar brödrosten och glänsande rostfritt stål - denna brödrost är lika fantastisk i utseende som i prestanda. Den har också två vida slots som passar perfekt för bröd av olika storlekar, från toasts till bagels.

7 olika rostningsgrader
Vi vet att alla gillar olika grader av rostning på sin toast och vi tycker att ni ska ha möjligheten att välja vilken rostningsgrad som passar just er. Därför kommer Soft Pink Bubble Brödrost med en variabel rostningsgrad som låter dig välja rätt temperatur för just dina rostningsbehov. Oavsett om du gillar en lätt rostad yta eller en bronsfärgad och krispig Soft Pink Bubble Brödrost har inställningen för dig.

Integrerad sladdförvaring
Älskar du ett snyggt och städat kök? Vill du sätta stopp för röran i köket? Då kommer du att älska Soft Pink Bubble Brödrost som levereras med integrerad sladdförvaring för att hålla din bänkskiva så städad och enkel som möjligt. När du har använt brödrösten färdigt kan du enkelt sätta ihop sladden runt undersidan av brödrosten för en smart förvaring.

High Lift-funktionen
Letar du efter ett sätt att ta ut din läckra toast från brödrosten utan att bränna fingertopparna? Då kommer du att älska High Lift-funktionen på vår Soft Pink Bubble brödrost som hjälper dig att ta ut din toast med lätthet. Och du kan säga farväl till oron med din läckra skiva toast som fastnar i brödrosten eftersom den här High Lift-funktionen kan rädda varje skiva.

Artikelnummer: 1553298

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension