Ellos.se
Varukorg

Vi vill lyfta vår fantastiska baskollektion och hylla vår textila vardag i våra hem. Vi går från rum till rum och uppdaterar kuddfodral, handdukar och gardiner för en ny, fräsch känsla som välkomnar våren i våra hem. Satsa gärna på linne - alla våra linneprodukter är av absolut högsta kvalitet. Helt utan skadliga kemikalier och framodlade enligt gamla beprövade metoder. Hos oss hittar du bara det bästa!

Update your kitchen
Update your bedroom

TIDLÖSA TEXTILIER FÖR ALLA RUM

Vi hyllar vardagen och vårt textila arv genom att sätta fokus på det dagliga livet. Därför har vi skapat ett modernt linneskåp, där varje föremål har en självklar plats.

"This is Home" är tidlösa textilier för alla rum. Vi vill lyfta vår fantastiska baskollektion och den textila vardagen i våra hem. Fokus ligger på textilier för Sovrum, Vardagsrum, Kök/Matsal och Badrum.

Vi skapar ett modernt linneskåp där omsorg om varje föremål är en självklarhet. Det enkla blir det vackra och gedigna material får slitas över tid och spegla livet. Blandningen av material, där det robusta ställs mot det finstilta, skapar dynamik i uttrycket. Som när tvättat linne får möta bomull. Vi vill lyfta konsten att leva enkelt och att skapa ett hem att trivas och hitta återhämtning i. Vi gör det med hjälp av hållbara kvaliteter som är lätta att vårda och sköta. Det är det som ligger till grund för hur vi tänker.

Vår bas är vår stolthet och vi tar med oss den i allt vi gör. Den är vår grund och det som vi bygger vår vardag kring – oavsett vilken stil du föredrar.

// Ulrika Sjövall, Design director Ellos Home
Update your living room
Update your bathroom
Update your home by category
Ansök om lån »
Mer info »