Microvågsugnar från Grundig

Härliga rätter på ett ögonblick

Mikrovågsugn GMI1031X är en snyggt designad mikro för inbyggnad eller fristående samt en praktisk hjälpreda i det moderna köket. Den har hög effekt och passar bra både för att laga mat och för att värma upp rätter i en hektisk vardag. Tack vare mikrovågsugnens många funktioner kan du tillaga ett stort antal rätter på kort tid, med minimal arbetsinsats.

Mikrovågsugnen har en effekt på 900 Watt och volymen är 20 liter. Ugnen har 9 automatiska tillagningsfunktioner, 5 effektnivåer, snabbstart och programmerbar digital timer.

Snabbstart
Snabbstartsfunktionen använder du för att snabbt värma upp mikrovågsugnen. När du trycker på START-knappen flera gånger efter varandra startar mikron direkt med full effekt.

Digital timer
Med en programmerbar digital timer kan du skjuta upp starten av tillagningen så att den passar in i matlagningsflödet. När mikrovågsugnen ska påbörja tillagningen hörs en signal. Du kan programmera in tre automatiska starter med olika effektnivåer i en kö.

Barnlås
För att förhindra att ugnen används felaktigt av barn kan du nyttja barnlåsfunktionen. Härmed inaktiveras alla knappar.

Allmän info
20L kapacitet
9 automatiska tillagningsfunktioner
Programmerbar digitaltimer
5 effektnivåer
Digital programmering
Ramen köps separat men går att använda utan
Upptiningsfunktion
Barnlås
Snabbstart
Klocka på displayen
3-stegs programmerbar matlagning

Mått Mikrovågsugnen: BxHxD (mm): 453 x 255 x 343 och ramen är BxH (mm): 595 x 390. Ramen kan tas bort och mikron kan användas som fristående.

Artikelnummer: 1612215

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer