Långärmade skjortor från Ellos ON OUR TERMS

Klassisk skjorta i vävd linnemix. Knappar fram, en bröstficka och långa ärmar med manschett med knapp i ärmsluten. Rundad nederkant och motveck i ryggen. Längd ca 73 cm i stl M.

Linet i produkten kommer från ansvarsfulla och mer hållbara odlingar som tar hänsyn till människor och miljö i hela produktionsprocessen, från planta till fiber.

  • Utförande: Vävt
  • Passform: Slim
  • Yttertyg: 37% Bomull, 63% Lin
  • Tvättråd: Maskintvätt 40°

Artikelnummer: 7012088-03-XL

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

A better choice

För att hjälpa dig som kund som vill handla mer hållbart har vi skapat miljöstämpeln A better choice. Produkter med denna stämpel produceras med hänsyn till miljön. Detta görs genom miljövänligare materialval och bättre produktionsprocesser med lägre resursförbrukning. För att en produkt på Ellos ska klassas som A better choice måste materialsammansättningen bestå av minst 50 % hållbart material. Ellos hållbara material inkluderar: Ekologisk bomull, återvunnen bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING ™ ECOVERO ™, Econyl, Repreve återvunnen polyester, återvunnen polyamid, europeiskt lin (lin) och FSC-certifierat trä. I A better choice inkluderar vi även BCI bomull. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling, och arbetar för en effektivare användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI garanterar bomullsbönderna bättre sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. När du köper en BCI-märkt produkt stöttar du tillsammans med Ellos ansvarsfulla odlade bomull. Detta betyder dock inte att produkten är gjord av fysiskt spårbar Better Cotton.

Recensioner

Visa 1 recensioner

Genomsnittligt betyg 5.0 av 5