Ellos Home Strandfilt Sête i velour

Produkten ingår i en exklusiv strandkollektion framtagen av Krickelin tillsammans med oss på Ellos. ”Mitt mål var att skapa vackra och klassiska strandprodukter som ska kännas aktuella och fina nästa sommar, sommaren därefter och förhoppningsvis sommaren efter det.”– Krickelin.

559 SEK 799 SEK −30%

Delbetala fr. 55,00 kr/mån

leverans 2-4 vardagar – Färg: Rödvit

Badtextilier från Ellos Home

Strandfilt i mjuk velour med knutna fransar på två sidor. Stl 180x180 cm.
Produkten ingår i Krickelins exklusiva Ellos-kollektion.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
Licensnummer & testinstitut: 2016OK0732 AITEX

Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.

  • Yttertyg: 100% Bomull
  • Tvättråd: Maskintvätt 60°

Artikelnummer: 1671054-01-701

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension