Påslakanset från Ellos Home

Påslakanset i en härlig, tvättad linnekvalitet av franskt lin. Både påslakan och örngott har en broderad framsida med broderad bård i nederkanten. Slät baksida. Påslakan har en öppen nederkant med fem knytband och invik 25 cm som håller täcket på plats. Inga handhål. Örngottet har knyband på ena kortsidan och 25 cm invik. Stl påslakan 150x200 cm och örngott 50x60 cm. Setet levereras i en tygpåse i samma kvalitet med dragskoband. Påsen kan sedan återanvändas.

Dessa linneprodukter är tillverkade av finaste franskt lin som gör dem lättskötta och lätta att njuta av i många år framåt. De är redan tvättade för att bli ännu mjukare och skönare mot huden.
Lin är ett klassiskt, vackert material som är både skönt att sova i och snyggt att titta på. Lin har även de goda egenskaperna att både absorbera fukt och transportera bort kroppsvärme. Det gör att du alltid får en sval och mjuk känsla.

För att behålla bästa sovkomfort rekommenderar vi att du tvättar produkten i 60° och torktumlar på medelhög värme tills den är skåptorr. Vik sedan på längden och rulla ihop för att behålla formen och undvika veck.

European Flax-certifierat lin vilket innebär att produkten består av lin i hög kvalité odlad med hänsyn till miljön och med spårbarhet i hela produktionsprocessen från planta till fiber.
När du får hem din vara får du också information om linets ursprung, var det är odlat och odlarens namn.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
Licensnummer & testinstitut: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

  • Yttertyg: 100% Lin
  • Tvättråd: Maskintvätt 60°

Artikelnummer: 1590525-01-20

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Visa 1 recensioner

Genomsnittligt betyg 5.0 av 5

  • Betyg 5 av 5

    Fina påslakan!

    Köpte dem med rabatt på reapriset, så de blev väldigt prisvärda. Annars tyckte jag att de var fö…

    Tess0608 — 2021-01-22