Ellos Home Lakan / duk Verna i 100% lin

Produkten ingår i en exklusiv bäddkollektion framtagen av Marie Olsson Nylander tillsammans med oss på Ellos. ”Det du har närmast din kropp talar omedvetet till dina sinnen. Skäm bort dig själv varje dag – sov mjukt och vackert.” – Marie Olsson Nylander.

1 000 SEK 1 999 SEK −50%

Delbetala fr. 98,00 kr/mån

Lakan / duk Verna i 100% lin 270X290

leverans 2-4 vardagar – Färg: Brun

Lakan från Ellos Home

Lakan i 100% lin. Bred fåll med dubbla jeanssömmar runt om. Den kraftiga kvaliteten och de fint sydda hörnen gör att lakanet även kan användas som duk. 260 g/m2.
Lakanet levereras i en tygbag som sedan kan återanvändas som t.ex. gymbag eller shoppingkasse. Bagen är i samma kvalitet som produkten och har två bärhandtag. Stl 40x50 cm.
Produkten ingår i Marie Olsson Nylanders exklusiva Ellos-kollektion.

European Flax-certifierat lin, vilket innebär att produkten innehåller lin i hög kvalitet odlad med hänsyn till miljön och med spårbarhet i hela produktionsprocessen från planta till fiber.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
Licensnummer & testinstitut: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

  • Yttertyg: 100% Lin
  • Tvättråd: Maskintvätt 60°

Artikelnummer: 1665642-01-687

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

A better choice

För att hjälpa dig som kund som vill handla mer hållbart har vi skapat miljöstämpeln A better choice. Produkter med denna stämpel produceras med hänsyn till miljön. Detta görs genom miljövänligare materialval och bättre produktionsprocesser med lägre resursförbrukning. För att en produkt på Ellos ska klassas som A better choice måste materialsammansättningen bestå av minst 50 % hållbart material. Ellos hållbara material inkluderar: Ekologisk bomull, återvunnen bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING ™ ECOVERO ™, Econyl, Repreve återvunnen polyester, återvunnen polyamid, europeiskt lin (lin) och FSC-certifierat trä. I A better choice inkluderar vi även BCI bomull. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling, och arbetar för en effektivare användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI garanterar bomullsbönderna bättre sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. När du köper en BCI-märkt produkt stöttar du tillsammans med Ellos ansvarsfulla odlade bomull. Detta betyder dock inte att produkten är gjord av fysiskt spårbar Better Cotton.

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension