Matberedare från Electrolux

Förvandla vardagsutmaningar i köket till njutbara stunder med hushållsassistent. 1000 W, degkrok, visp, blandare och två stora skålar gör att du kan förbereda en fest för 20 personer eller en middag för två. Det går även att utrusta din Assistent med ytterligare tillbehör från Electrolux.
Vår hyllade serie hushållsassistenter är tillbaka i nytt utförande. Ta kontroll över matlagningen med tio hastighetsinställningar och flera praktiska verktyg som hjälper dig att uträtta små underverk i vardagsköket.

Ska du laga mat för en stor familj eller en trevlig middag med dina vänner? Närhelst du behöver mer än två händer, erbjuder Kitchen Assistent från Electrolux en 1000W motor som kan göra allt det jobbiga - som att knåda, vispa, mosa och mycket mer - så att du inte behöver göra det.

Du kan lita på Assistent för enastående resultat varje gång du gör en läcker tårta, vispar en välsmakande maräng eller förbereder flera limpor av färskt bröd på en gång. Denna mångsidiga köksmaskin är helt i metall och stark nog för att hjälpa dig i köket i många år framöver

Prova hemma!

Helt nöjd eller pengarna tillbaka.
Läs mer på:
electrolux.se/KampanjArtikelnummer: 1013066

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer