Trädgårdsredskap från by Benson

Ihopfällbar dubbeltandad grensåg av högkvalitativt stål som är försedd med greppvänligt och mjukt handtag i snygg design. Liten, smidig och vikbar! Perfekt att ha i arbetsbyxorna. Passar för beskärning av trä, plaströr, väggskivor och beskärning av grenar. Bladet kan vikas in i en låst skyddad position då det ej används.
Längd: 24 cm utfälld. Blad 13 cm.

Psst...
Grensågen används till all beskärning där det är lite grövre grenar. Det går inte att säga någon maxtjocklek. Du vill kanske hellre hoppa över till din bågsåg när det kommer till riktigt tjocka grenar/stammar. En grensåg ger en fin snittyta på grenarna vilket gör att det snabbt läker. Det är perfekt att ha en grensåg till hands där det är lite svårt att komma åt med den stora grensaxen. Inne i en snårig buske tex. Grensågen går även bra att använda på mindre grenar, såklart.

Grensax eller grensåg?
Många grensaxar fungerar väldigt bra på kraftigare grenar men är grenarna riktigt tjocka är en grensåg att föredra. Framför allt krävs det mycket extra styrkekraft att använda grensaxen på de riktigt tjocka grenarna och det finns även risk att skada trädet. Är du med?

Artikelnummer: 1689523-01-0

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension