Hyllor från BePureHome

- Traditionell, romantisk väggbyrå
- Tillverkat av massivt akaciaträ och MDF
- En liten låda
- H 37,5 x B 40 x D 35 cm

Låt showen börja! Denna traditionella väggbyrå hamnar garanterat i blickfånget och kan enkelt sättas upp på väggen. Boudoir väggbyrå ingår i en kollektion från det nederländska inredningsmärket BePureHome. Boudoir har en traditionell design som ger hemmet en lugn känsla. Väggbyrån Boudoir är tillverkad av robust akaciaträ och MDF med transparent beläggning. Lådan ger stort förvaringsutrymme för praktiska saker, som nycklar eller solglasögon.

Material
Akaciaträ kännetecknas av den varma, röda nyansen. Denna färg avtar något vid användning och exponering för ljus. De distinkta ådringarna och flammiga märkena ger detta tåliga träslag mycket karaktär. Olika färgnyanser, oregelbundenheter och sprickor ger djup och karaktär till denna naturprodukt. Boudoir är tillverkad nästan helt av akaciaträ, endast lådans botten är gjord av MDF.

Mått
Boudoir väggbyrå har en höjd på 37,5 cm, en bredd på 40 cm och ett djup på 35 cm. Den lilla lådan har en front som mäter (hxb) 9,5x32 cm, den är 8,5 cm hög, 27 cm bred, 28 cm djup i sidan och 22 cm djup i mitten. Lådans handtag är 1 cm högt, 7 cm brett och 2 cm djupt. Benet är 25 cm högt, 3,5 cm brett och 20 cm djupt upptill.

Väggbyråns ovansida tål en maximal belastning på 22 kg och i lådan kan du förvara saker som väger 22 kg. Väggbyrån väger 11 kg.

Skötsel
Du kan enkelt hålla föremål av akaciaträ rena med en ren, torr trasa. För mer noggrann rengöring kan akaciaträet torkas av med en lätt fuktad trasa och ljummet vatten. Ytterligare behandling med en speciell möbelolja är möjlig, och detta förstärker den vattenavvisande effekten från de naturliga oljorna som finns i denna typ av trä.

Leverans
Boudoir levereras i ett paket. På baksidan av byrån finns två upphängningsöglor och de kan hängas på skruvar i väggen (ingår ej).

  • Montering: Levereras monterad
  • Antal lådor: 1 st
  • Djup: 35 cm
  • Höjd: 38 cm
  • Bredd: 40 cm

Artikelnummer: 1702501-01-0

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension