BePureHome Loungefåtölj Vogue vänster

5 199 SEK 6 499 SEK −20%

Delbetala fr. 218,00 kr/mån

Få antal kvar,  leverans 2-3 veckor – Färg: senapsgul

ExtraTrygg
1 månads fri otursförsäkring ingår! Möjlighet till 1 års förlängning finns. Läs mer

Fåtöljer från BePureHome

- Kompakt loungefåtölj med unik design
- Finns i många exklusiva tyger
- Klädd i matt sammet (100% polyester)
- H 68 cm x B 110 cm x D 65 cm

Kompakt lyx, en härlig sittplats för en kopp kaffe och en god bok. Den populära kollektionen Vogue har utökats med en lekfull loungefåtölj. Kollektionen Vogue, från det nederländska märket BePureHome, är känd för en otrolig sittkomfort och lyxiga tygalternativ. Denna loungefåtölj är inget undantag. Kommer du välja ett av de mjuka sammetstygerna eller ett robust material av återvunnet läder?

Material
Vår Voquar-sammet känns igen av de lyxiga färgerna med matt finish. Det mjuka sammetstyget med kort lugg, av 100% polyester, har ett Martindale-värde på 90 000. Loungefåtöljens stomme är tillverkad av matt, svart, pulverlackerad metall. Sitsens ram är tillverkad av en kombination av spånskiva och plywood. Sitsen innehåller elastiska remmar och skum T3542 som ger en något fast sittkomfort som håller i timmar. Ryggstödet är fyllt med skum T2120.

Mått
Vogue loungefåtölj har en total höjd på 68 cm, en total bredd på 110 cm och ett djup på 65 cm. Sitthöjden är 43 cm och sittdjupet 54 cm. Ryggstödet förlängs till ett armstöd i ena sidan, vilket gör sitsen 103 cm bred. Ryggstödet är 68 cm högt från sitsen och ger ett bra stöd. De fyra benen har alla en höjd på 23 cm och diameter 2 cm. Vogue loungefåtölj tål en maximal belastning på 180 kg.

Skötsel
Små fläckar tas enkelt bort genom att badda med en absorberande trasa. Större fläckar tas enkelt bort med ett milt rengöringsmedel och en mikrofiberduk. Om det behövs, använd en hårtork för att torka fläcken snabbare. Håll tillräckligt med avstånd så att tyget inte bränns. Efteråt kan tyget borstas med en sammetsborste. Denna borste är mycket bra för regelbundet underhåll. Impregnering rekommenderas inte. Om du vill impregnera produkten sker det på egen risk.

Leverans
Loungefåtöljen levereras i ett paket. Benen är enkla att montera själv med hjälp av medföljande monteringsanvisning. För att skydda hårda golv, sätt möbeltassar av filt under benen (2 cm i diameter). Detta förhindrar repor.

  • Montering: Levereras delvis omonterad
  • Djup: 65 cm
  • Fasthetsgrad: Medium
  • Höjd: 68 cm
  • Martindale: 90000 Md
  • Antal sittplatser: 1
  • Sittdjup: 54 cm
  • Sitthöjd: 43 cm
  • Bredd: 110 cm

Artikelnummer: 1690147-01-0

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension