Städredskap från Vileda


Vileda Steam XXL extra snabb rengöring av stora ytor
Vileda Steam XXL med extra bred moppdyna sparar dig mycket tid.

Rengör snabbt och enkelt stora ytor
Du får noggrann rengöring på djupet utan större ansträngning.

Perfekt för större hushåll
Viledas Steam XXL är ett perfekt komplement till stora hushåll med öppna ytor, eftersom den extra breda moppdynan på 40 cm rengör större ytor effektivt och på betydligt kortare tid än vad en enkel mopp och hink någonsin hade gjort.

Dödar 99,9 % av alla bakterier*
Med Steam XXL behöver du inga kemikalier eller andra rengöringsmedel som kan orsaka skador på dina golv, utan den använder sig av het ånga för att döda 99,9 % av alla bakterier och andra ohygieniska rester som finns på golvet. *testat på E.coli bakterie

Ångmoppen XXL har en effekt på 1550 W men alla fläckar behöver inte extrem rengöringskraft.
Med en inbyggd regleringsknapp kan du justera ångan. Minimal ånga för känsliga golv eller max effekt för mer robusta golv.

Klar på 15 s
Viledas Steam XXL är tar endast 15 s att värma upp vattnet i tanken. En grön LED-lampa talar om när din Steam XXL är redo att användas.

Rengöring med mikrofiber
Moppdynan som ångan går genom är tillverkad i ett mikrofibermaterial designat för att ta hand om ingrodd och fet smuts samt oljiga substanser.

Mer info
Steam XXL hjälper dig att enkelt och effektivt rengöra stora delar av ditt hem, vilket ger dig mer tid för de roligare sakerna i livet. När du behöver städa utrymmen på över 100 m² kommer denna ångmopp med stor sannolikhet bli en favorit bland dina städprodukter.

Den extra breda moppdynan på 40 cm och munstycket ger en snabb täckning av alla typer av golv. Dess rektangulära form hjälper dig att komma åt i hörn eller andra svårtillgängliga fläckar, även under möbler.

Dess höga effektivitet och hygieniska förmåga att döda 99,9 % av alla bakterier* på golvet visar på den överlägsenhet XXL har mot de flesta andra rengöringsprodukter.

Ångmoppen XXLs fördel gentemot traditionell golvrengöring är det faktum att denna produkt fungerar helt utan tillsatta kemikalier.

Ånga är allt den behöver
På så sätt garanterar vi en giftfri rengöring utan utsläpp i ditt hem. Om du har barn eller husdjur kan detta vara ett avgörande i att du väljer din alldeles egna högpresterande ångmopp XXL.

Genom att använda mattglidaren kan den ångmoppen även fräscha upp dina mattor på bara några sekunder.

Med en enkel inställning kan du reglera intensiteten på ångan för att även kunna rengöra de lite känsligare typerna av golv. Den elektroniska enheten levereras med en superabsorberande mikrofiberduk och en vattenbehållare.

Den hållbara mikrofiberduken är återanvändbar och kan tvättas i tvättmaskin på 60 ° C. Vi rekommenderar att du tvättar mopphuvudets mikrofiberduk efter varje användning för bästa möjliga rengöring.

Eftersom den stora ångrengöraren använder sig av ånga behövs det inga kemikalier. Genom att använda naturlig ånga kommer du kunna upprätthålla ett både säkert och rent hem.

Steam XXL kommer med en extra lång sladd för att kunna komma åt varje del av ditt hem.
Sladden är 7 meter lång.

Rengör stora ytor effektivt. Passar för alla olika golvtyper, trä, parkett, klinkers och tack vare mattglidaren även för ångrengöring av mattor.

Specifikation:
- 400 ml vattentank för rengöring av upp till 120m²
- Inga kemikalier
- Vattenbehållare, mattglidare
- Höjd: 126 cm
- Lättvikt 2,3 kg
- Tvättbar moppdyna maskintvätt 60°
- Sladdlängd 7 m

 • Garanti: Garanti 2 år. Spara följesedeln.

Artikelnummer: 1581168

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Visa 3 recensioner

Genomsnittligt betyg 3.5 av 5

 • Betyg 4 av 5

  Miljövänligt

  Jag köpte den för en månad sen och det är jag glad för. Nu kan jag tvätta golvet miljövänligt

  SN67 — 2021-04-22

 • Betyg 2 av 5

  Svår

  Jag köpte denna för snart ca 10 månader sen. Vist blir de rent på golvet, de svåraste fläckarna går inte b…

  Besaa — 2021-04-01

 • Betyg 5 av 5

  Jättenöjd

  Det var jättebra produkter och jag är nöjd Och glad med Ellos hhh

  ossai76 — 2020-12-04

Hur fungerar recensioner?