Övrig ansiktsvård från Remington

Microdermabrasion är en mekanisk exfoliering med hjälp från en maskin. Produkten avlägsnar det ytterta hudlagret av döda hudceller från ansikte, bröstkorg och ovansidan av händer genom ett vakuumsugsystem. Hudens cirkulation förbättras och tillväxten av nya friska hudceller ökar och ger en resultat som både ser och känns bättre.
Vår microdermabrasion-behandling gör att nya och friska hudceller bildas vilket bidrar till miskade tecken på åldersfläckar, missfärgningar, ojämn hudton, akneärr, pigmentering, linjer, rynkor och tilltäppta porer.
Tre tippar för olika anändningsområden
För personliga och exakta behandlingar har vi 3 utbytbara antimikrobiella tippar för normal, Känslig och precision. Den normala tippen är perfekt för pannan och kinderna. Tippen för känslig hy är idealiskt för svåra områden som linjer vid munnen och näsan. Precisionstippen är perfekt på områden som är svåra att nå t.ex. veckningar runt näsa och haka. Dessa tre tippar ger dig allt du behöver för att få strålande hud i bekvämligheten av ditt eget hem.
4 intensitetsnivåer
Med 4 intensitetsnivåer kan du själv välja den inställning som passar det specifika område du behandlar. Vi rekommenderar att du börjar med den lägsta inställningen och arbeta dig uppåt så att din hud blir van vid behandlingen.
Utbytbara filter
Före varje behandling avlägsnar man det utbytbara huvudet för att sätta in en filterplatta som fångar upp de döda hudcellerna. Med de medföljande 70 filtrena som ingår har du så att det räcker till behandlingar i över ett år.
Diamant-tippar
Våra microdermabrasion-tippar är belagda med diamant och du väljer själv vilket huvud du vill använda. Välj mellan Normal, Känslig och Precision beroende på vilket område du vill behandla.
Sladdlös
Remington Microdermabrasion är sladdlös och levereras med en laddningsstation för hygieniskt lagring och laddning. Det medölljer också en förvaringspåse som är perfket när du är på resande fot.
Remington microdermabrasion:
- 3 magnetiska tippar med diamant
- 4 intensitetsnivåer med LED indikator
- Sladdlös och laddnigsbar
- Kan laddas med eller utan laddstationen
- Snabbladdningsfunktion

Artikelnummer: 1561326

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer