Betyg 4 av 5
1
1 recension

Panasonic Komplett mikrosystem med högupplöst ljud

3 499 SEK

Dela upp din betalning helt räntefritt under 6 månader med Elpy! Läs mer

Elpy logo
Komplett mikrosystem med högupplöst ljud

Få antal kvar:  leverans 4-6 vardagar

Högtalare & dockning från Panasonic

LincsD-Amp och 3-vägshögtalare med Silk Dome Tweeter diskantelement ger ett fylligt ljud från en rad olika ljudkällor

Högupplöst ljudkvalitet
Bred kompatibilitet
AUX-ingång med Auto Play-funktion
Lincs D-Amp™ (3rd generation)
USB/DAC-port

USB/DAC-porten gör det enkelt att spela upp högupplöst ljud och Auto Play-funktionen på AUX-ingången fungerar med olika typer av enheter. En optisk ingång gör det enkelt att ansluta systemet till en TV-skärm. PMX90 bjuder på stora musikupplevelser precis som du förväntar dig.

Klar och dynamisk ljudåtergivning
PMX90 ger ett vackert uttrycksfullt, dynamiskt ljud – perfekt anpassat för högupplösta ljudformat. Högtalaren kombinerar 3-vägsdesign med en dome-diskant av siden som kan återge frekvenser på upp till 50 kHz.

Naturligt ljud med minimal interferens och distorsion
Förstärkartekniken LincsD-Amp tar dig så nära den ursprungliga ljudupplevelsen som möjligt. Den senaste versionen har avancerad teknik som korrigerar för olika typer av problem, till exempel jitter och störningar från nätdelen, något som annars ofta kan ge upphov till distorsion vid digital uppspelning av musiken.

Full utdelning på de högupplösta ljudformatens potential
För att kunna dra full nytta av dagens högupplösta ljudformat krävs ljudkomponenter av absolut högsta klass. Därför har vi på Panasonic ägnat största omsorg åt att hitta de allra bästa materialen till produktionen av PMX90. Förstklassiga aluminiumkondensatorer och filmkondensatorer med metallbelagd polyester är ett par exempel som visar vår ambition att göra PMX90 till ett äkta HiFi-system.

Förstklassiga kondensatorer i aluminium
Syntetiskt mica-pulver blandas i vid tillverkningen av elektrolytiskt papper och kopparöverdragna ståltrådar används för signalvägarna i dessa aluminiumkondensatorer. Resultatet är ett klart och tydligt ljud med stor närvarokänsla.

Filmkondensatorer med metallbelagd polyester
Filmkondensatorerna har tagits fram särskilt för ljudåtergivning och bjuder på utmärkt frekvensåtergivning och värmeegenskaper tack vare metalldeponerade elektroder.

Mäktigt ljud från högupplösta ljudkällor
PMX90 är utrustad med en unik USB/DAC-omvandlare som levererar alla detaljer och drar full nytta av dagens högupplösta ljudformat som DSD, FLAC, WAV och AIFF.

Mäktiga ljudupplevelser
Bluetooth® Re-Master kompenserar för ljudsignaler som går förlorade på grund av komprimering när du streamar via Bluetooth®. Du får tillbaka det högkvalitativa ljudet från musikkällor som exempelvis smartphone, surfplatta och andra Bluetooth®-kompatibla enheter.

AUX-ingång med Auto Play för externa ljudkällor och streamingkällor
Använd AUX-ingången för att enkelt kunna spela upp musik från dina ljud-och streamingkällor. PMX90 känner igen signalen från källan även om du stängt av systemet. När du spelar upp musiken sätts systemet automatiskt på igen och musiken spelas upp från AUX-ingången.

Titta på TV med mycket bättre ljud
PMX90 är utrustad med optisk ingång så du enkelt kan ansluta den till TV-skärmen. Du får ett fantastiskt ljud som matchar bilderna på skärmen.

Elegant och kompakt design
Frontpanelen, ovansidan och volymratten är tillverkade i aluminium vilket ger systemet ett diskret och exklusivt utseende. Högtalarlådan är tillverkad i trä av hög kvalitet. Den läckra och sobra designen matchar många olika typer av interiör.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spara följesedeln.

Artikelnummer: 1664296

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Delbetalning

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Så tycker andra

4.0 baserat på 1 st betyg
  • Betyg 4 av 5 Verifierad köpare

    Stereo

    Present i samband med födelsedag. Nöjd med utformning o ljud!

    Valdemar C — 2023-11-06

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.