Kontinentalsängar från NORDFORM

Fjärås, en Modern Lyxig Kontinentalsäng i ett sammetstyg som kommer med ett dubbelt pocketresårsystem. En säng som kommer ge ett maffigt och lyxigt intryck till sovrummet med sin höga höjd och många madrasser, uppbyggd i 3 lager för att ge en god sömn. Sängbottnarna är uppbyggda av en massiv träram i gran med ett fjädersystem i pocket som hjälper till att ge dig rätt avlastning och stöd för hela kroppen.
Resårmadrassen är uppbyggd av pocketfjädrar med 7 komfortzoner som är anpassade för att ge maximal avlastning när du sover vare sig du sover på mage, rygg eller sidan. Den pikerade bäddmadrassen är uppbyggd av mickrofibervadd och kallskum som kommer ge dig extra följsamhet.

Sammantaget är sängen uppbyggd för att ge en extra skönt sovkomfort som möjligt samt ge ett enhetligt intryck i sin helklädda design. Hela sängen vilar på champangeben i silvrig aluminium.

Material resårmadrass: ram i granträ, plywood och pocketresår, Höjd resårmadrass: 21cm, Material bäddmadrass: syntetiskt fiber och kallskum, Höjd bäddmadrass: 9cm, Totalhöjd säng: 69cm. Lättare montering krävs.

  • Djup: 200
  • Fasthet: Medium/Fast
  • Höjd: 69
  • Bredd: 160

Artikelnummer: 1636638-01-22

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension