Melitta Purista Svart Helautomatisk kaffemaskin

Black Week – Super Deal
Fynda tusentals varor med upp till 70% rabatt*!

Happy Shopping!

3 432 SEK 4 290 SEK -20% Betyg 0 av 5 ( 0 )

Delbetala fr. 144,00 kr/mån

leverans 4-6 vardagar

Kaffe & espressomaskiner från Melitta

Ett rent kaffenöje
Precis som namnet anger har Purista® ett enda uppdrag: att brygga kaffe som smakar som kaffe ska smaka – riktigt gott! Och Purista® kan göra ännu mer. Den är en av de smalaste helautomatiska kaffemaskinerna på marknaden. Men även den bästa designen kan bara imponera om även egenskaperna är utmärkta. Och det gör Purista®: en modern frontpanel, stora, integrerade knappar och en stor ratt gör den enkel att hantera. Det nyutformade dropptråget har en platta i rostfritt stål med en integrerad repfri plastinsats av hög kvalitet.


Melitta® Companion® App
Den kostnadsfria appen hjälper dig att använda din helautomatiska kaffemaskin. Oavsett om du behöver praktiska hjälpvideor, intressant information om kaffenjutning eller bekväma servicefunktioner ladda enkelt ner appen för att upptäcka och använda dess många funktioner.

Kvarn som är tyst som en viskning
Nu kan du dricka nymalet kaffe medan alla andra sover. Den här helautomatiska kaffemaskinen har en extremt tystgående stålkvarn som maler kaffebönorna snabbt och tyst.

Favoritkaffefunktion
Du vet vad du vill ha och du vill ha det snabbt? Spara din önskade kaffestyrka och mängd, sen behöver du bara trycka på din favoritkaffeknapp. Resten fixar din helautomatiska kaffemaskin.

Ett litet mirakel
Purista® är verkligen slimmad – bara 20 cm bred! Vi behöver inte mer utrymme än så för den högkvalitativa Melitta® tekniken.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spara följesedeln.

Artikelnummer: 1624248

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension