Sköta & hygien från FOREO

Foreo Issa baby är en uppladdningsbar ickeslipande eltandborste som är speciellt utformad för barn mellan 0 och 4 år. Issa baby har mjuka silikonstrån och mjuka pulsationer, vilket gör att den är en optimal lösning för en tidig munhygien. Issa baby har ett icke avtagbart borsthuvud och är fri från BPA och ftalater. Tandborsten har en massagefunktion som rensar bort matrester samtidigt som det stimulerar tandväxt. Tandborsten täcker varje tand från alla vinklar, vilket gör denna tandborste idealisk för spädbarn, redan innan de har sin första tand. En glad ansiktssymbol tänds när du har borstat i 2 minuter. Issa baby kan användas i 265 dagar med endast en USB-laddning.

Använd såhär:
1. Tryck på universalknappen en gång för borstläge eller två gånger för massageläge. Beroende på ditt barns ålder, använd den tandkrämsmängd som din tandläkare har rekommenderat, antingen en lugnande gel som är spädbarnsanpassad eller en tandkräm.
2. Uppmuntra ditt barn att använda Issa baby på samma sätt som en manuell tandborste, borsta tänder och massera tandköttet med cirkulära rörelser i 2 minuter. När två minuter har gått tänds en glad ansiktssymbol för att belöna att ditt barn har gjort ett bra jobb.
3. Stäng av genom att trycka på universalknappen en tredje gång.
4. Skölj ren med vatten.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spara följesedeln.

Artikelnummer: 1672984-03-0

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension