Cargoshorts från Ellos ON OUR TERMS

Cargoshorts i bomullsstretch. Linning med hällor och knapp. Gylf med dragkedja. Två fickor fram, två bakfickor med lock och knapp samt två benfickor med lock och dolda tryckknappar. Beninnerlängd ca 25 cm i stl 50.

BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.

 • Utförande: Vävt
 • Beninnerlängd: 26
 • Yttertyg: 98% Bomull, 2% Elastan
 • Tvättråd: Maskintvätt 40°

Artikelnummer: 7012094-03-48

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

A better choice

För att hjälpa dig som kund som vill handla mer hållbart har vi skapat miljöstämpeln A better choice. Produkter med denna stämpel produceras med hänsyn till miljön. Detta görs genom miljövänligare materialval och bättre produktionsprocesser med lägre resursförbrukning. För att en produkt på Ellos ska klassas som A better choice måste materialsammansättningen bestå av minst 50 % hållbart material. Ellos hållbara material inkluderar: Ekologisk bomull, återvunnen bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING ™ ECOVERO ™, Econyl, Repreve återvunnen polyester, återvunnen polyamid, europeiskt lin (lin) och FSC-certifierat trä. I A better choice inkluderar vi även BCI bomull. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling, och arbetar för en effektivare användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI garanterar bomullsbönderna bättre sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. När du köper en BCI-märkt produkt stöttar du tillsammans med Ellos ansvarsfulla odlade bomull. Detta betyder dock inte att produkten är gjord av fysiskt spårbar Better Cotton.

Recensioner

Visa 2 recensioner

Genomsnittligt betyg 5.0 av 5

 • Betyg 5 av 5

  Bra passform

  Sköna och lediga bermudas, sitter bra, ett måste för sommaren och semester.

  Ernest G — 2022-06-21

 • Betyg 5 av 5

  Sommar

  Sköna Bermudas, de känns bra och genuina, brä längd och passform

  Luigi 68 — 2022-04-07