Jeans från Ellos Kids

Jeans i stretchdenim med tvätteffekter. Femficksmodell med smal passform. C-storlekar. Linning med hällor, knapp och gylf med dragkedja. Reglerbar midjevidd med invändig knappresår.

Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.

 • Utförande: Vävt
 • Passform: Regular
 • Yttertyg: 99% Bomull, 1% Elastan
 • Tvättråd: Maskintvätt 40°

Artikelnummer: 7005299-03-92

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

A better choice

För att hjälpa dig som kund som vill handla mer hållbart har vi skapat miljöstämpeln A better choice. Produkter med denna stämpel produceras med hänsyn till miljön. Detta görs genom miljövänligare materialval och bättre produktionsprocesser med lägre resursförbrukning. För att en produkt på Ellos ska klassas som A better choice måste materialsammansättningen bestå av minst 50 % hållbart material. Ellos hållbara material inkluderar: Ekologisk bomull, återvunnen bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING ™ ECOVERO ™, Econyl, Repreve återvunnen polyester, återvunnen polyamid, europeiskt lin (lin) och FSC-certifierat trä. I A better choice inkluderar vi även BCI bomull. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling, och arbetar för en effektivare användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI garanterar bomullsbönderna bättre sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. När du köper en BCI-märkt produkt stöttar du tillsammans med Ellos ansvarsfulla odlade bomull. Detta betyder dock inte att produkten är gjord av fysiskt spårbar Better Cotton.

Recensioner

Visa 4 recensioner

Genomsnittligt betyg 4.5 av 5

 • Betyg 3 av 5

  Snygga

  Passformen är lite sådär, dem åker ner. Men funkar fint för priset

  Tildurus — 2019-10-29

 • Betyg 5 av 5

  Bra barn jeans

  Har en väldigt lång men smalare kille och det är svårt med storlekar ibland men dom här sitter j…

  November mor — 2018-12-03

 • Betyg 4 av 5

  Bra passform

  Köpte dom här jeansen till mitt barnbarn det varett bra köp, Han blev nöjd

  Maud65 — 2018-11-15

 • Betyg 5 av 5

  Jättesnygga jeans

  Jättesnygga jeans. Bra passform, perfekt att man kan ställa in midjan med knappar och resår.

  Annamia85 — 2018-09-26