Veckbandslängder från Ellos Home

Två veckbandslängder i fröskalsbomull och lin med tryckt mönster och mjuk finish. Med multiband, som ger dig fler lösningar och möjligheter att hänga längderna på olika sätt. Du kan antingen hänga dem direkt på en gardinstång genom de gömda hällorna på baksidan, eller använda ringar, nålkrokar eller fingerkrokar. Snören i rynkbandet gör att du lätt kan skapa jämna, fina veck. Bredd 145 cm. Tre längder: 220, 250 och 300 cm.

Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minimering av bekämpningsmedelsanvändning samtidigt som bomullsskördarna ökar. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. Tack för att du, tillsammans med Ellos, stödjer ansvarsfullt odlad bomull!

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
Licensnummer & testinstitut: ZHHO 057117 TESTEX

  • Yttertyg: 80% Bomull, 20% Lin
  • Tvättråd: Maskintvätt 40°

Artikelnummer: 1573143-01-220

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension