Täcken från Ellos Home

Två ihopknäppbara praktiska täcken för alla årstider. På sommaren använder du det tunna täcket. Höst och vår kan du använda det lite tjockare. Och när det blir kallt knäpper du ihop de båda täckena och får ett varmt och skönt täcke. Yttertyget är av 100% bomull och fyllningen är av silikonsierad hålfiber. Blå passpoalkantning. Tvätt 40°.Stl 150x200 cm. Det tunnare täcket har fyllning 500 gram och det tjockare har 700 gram.

Syntet är ett lättskött material som tål att tvättas ofta och dessutom torkar snabbt. Dagens syntettäcken är lätta och luftiga. Kuddarna är elastiska och håller formen länge.

Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.

  • Yttertyg: 100% Bomull
  • productdetail.attributes.QuiltHeatingRate: Svalt
  • Tvättråd: Maskintvätt 40°

Artikelnummer: 1025161-01-20

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer