Kanallängder från Ellos Home

Två kanallängder i skir voile av bomull. Sydd kanal upptill. Bredd 145 cm. Tre längder: 160, 220 och 250 cm.

Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minimering av bekämpningsmedelsanvändning samtidigt som bomullsskördarna ökar. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
Licensnummer & testinstitut: ZHHO 057117 TESTEX

 • Yttertyg: 100% Bomull
 • Tvättråd: Maskintvätt 40°

Artikelnummer: 1596551-01-160

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

A better choice

För att hjälpa dig som kund som vill handla mer hållbart har vi skapat miljöstämpeln A better choice. Produkter med denna stämpel produceras med hänsyn till miljön. Detta görs genom miljövänligare materialval och bättre produktionsprocesser med lägre resursförbrukning. För att en produkt på Ellos ska klassas som A better choice måste materialsammansättningen bestå av minst 50 % hållbart material. Ellos hållbara material inkluderar: Ekologisk bomull, återvunnen bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING ™ ECOVERO ™, Econyl, Repreve återvunnen polyester, återvunnen polyamid, europeiskt lin (lin) och FSC-certifierat trä. I A better choice inkluderar vi även BCI bomull. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling, och arbetar för en effektivare användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI garanterar bomullsbönderna bättre sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. När du köper en BCI-märkt produkt stöttar du tillsammans med Ellos ansvarsfulla odlade bomull. Detta betyder dock inte att produkten är gjord av fysiskt spårbar Better Cotton.

Recensioner

Visa 3 recensioner

Genomsnittligt betyg 3.5 av 5

 • Betyg 2 av 5

  Inte vita gardiner

  Jag trodde dessa gardiner var vita. Men dom är mer offwhite, äggskal, cremé än vita. Därav p…

  Lillalo — 2021-07-19

 • Betyg 3 av 5

  Helt ok, men inte JÄTTEBRA kvailté.

  En aning olika i längden på dem men annars helt ok för pengarna.

  viva114 — 2021-03-12

 • Betyg 5 av 5

  Vackert!

  Köpte denna på grund av att jag ville ha vitt som fallet vackert på golvet och det gör denna minsann,…

  Josse84 — 2021-01-18