Ögonkräm från Elizabeth Arden

Elizabeth Arden Advanced Ceramide Lift and Firm Eye Cream är en antiage-ögonkräm som nu omformulerats med en mer effektiv formula. Med 5 gånger mer ceramider* än tidigare fyller denna ögonkräm på och återställer din hud bättre än någonsin. Advanced Ceramide Lift and Firm Eye Cream är framtagen med en åldersbekämpande 3D FIT-teknik som stärker- och intensivt återfuktar huden runt ögonen, samt verkar upplyftande.

Denna lätta, silkeslena kräm är berikad med ceramider, tetrapeptider och edelweissextrakt som bekämpar tecken på åldrande och låter dig upptäcka ett synligt utjämnande, uppljusande och uppiggande resultat efter bara 2 veckor. Säg hejdå till fina linjer, kråkfötter och svullnad runt ögonen och säg hej till en strålande, ungdomlig ögon-look!

Huvudingredienser:
• Ceramider stärker och skyddar vår hudbarriär mot extern påverkan, samtidigt som de bidrar till att behålla den naturliga fuktighet som finns i vår hud.
• Tetrapider slätar synligt ut fina linjer och rynkor, samt hjälper till att återställa hudens fasthet.
• Edelweissextrakt hjälper till att framhäva ansiktets konturer och stramar åt en slapp hud för ett mer skulpturerat utseende.
• Rödalg skyddar hudens naturliga ceramider och fyller på med förlorad fukt för en ökad återfuktning.
• Niacinamid hjälper till att strama åt och minska utseendet av trötthet runt ögonen. Minskar synligt mörka ringar och svullnad.

*Baserat på Advanced Ceramide Lift and Firm Day Cream före omformulering.

Artikelnummer: 1681066

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension