Precision möter prestanda med school of wok 8" filékniv.
ditt bästa verktyg för att enkelt skära och bena ur of fisk och kött. Designad av dexam, i samarbete med jeremy pang och expertteamet på school of wok i london, är den här kniven gjord för kockar som värdesätter noggrannhet, effektivitet och total kontroll i köket.
det långa, tunna och flexibla bladet i rostfritt stål glider smidigt genom känsligt kött, så att du kan separera kött från ben med minimalt spill. Den extra smala profilen ger exceptionell kontroll för detaljerat arbete, medan det ergonomiska handtaget ger ett bekvämt, balanserat grepp under längre förberedelser.
den kan enkelt underhållas med valfritt stål eller skärpjärn av god kvalitet, och för lång livslängd rekommenderar vi handtvätt och noggrann torkning före förvaring.
denna kniv ingår i of den professionella school of wok by dexam kollektionen och är ett of av flera kockgodkända verktyg som skapats för att föra in den autentiska of asiatiska matlagningskonsten i ditt hemmakök.