Foundation från bareMinerals

Flytande rena vattenbaserade flytande foundation i ett stick. Den veganska formulan kombinerar de återfuktande fördelarna från din färgade kräm med medium till byggbar täckning.
Den mjuka lättviktiga formulan är lätt att tona ut och smälter på huden för ett naturligt resultat med fin lyster utan att bli kakig.
Det multifunktionella sticket kan användas som foundation, concealer och countoring.
Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick innehåller över 30% återfuktande mineralrikt vatten och passar alla hudtyper och är även ett perfekt val för torr hud. För medium täckning svep foundationsticket en eller två gånger på kinder och panna.
Tona din foundation med fingrarna genom att med cirkulerande eller klappande rörelser jobba från ansiktets mitt och utåt.
För högre täckning, svep tre eller fyra gånger på både kinder och panna. Använd sen Smoothing Face Brush för att jobba in produkten med små, cirkulerande rörelser eller alternativt Dual-Sided Silicone Blender för optimal applikation silikonsidan hjälper dig att dutta ut och bygga täckning medan svampsidan ger dig en mjuk sammetsfinish.

Artikelnummer: 1568070-16-0

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Visa 2 recensioner

Genomsnittligt betyg 5.0 av 5

 • Betyg 5 av 5

  Skön konsistens

  Bra täckning, skön lite kall konsistens. Extremt lätt att använda, bara dra ett par streck på h…

  benika — 2020-06-29

 • Betyg 5 av 5

  Skön konsistens

  Bra täckning, skön lite kall konsistens. Extremt lätt att använda, bara dra ett par streck på h…

  benika — 2020-06-29