Skivspelare från Audio-Technica

Skivspelare med retrolook i trä finish

Audio-Technica LPW30TK är en skivspelare med tidlös design, komplett med inbyggt RIAA-steg och pickup!

Pressgjuten aluminium tallrik
Tonarm med pickup
Inbyggt RIAA-steg
33 eller 45 rpm
Skyddslock mot damm
Mått: 420 x 340 x 116 mm
Vikt: 4 Kg
Färg/material: Teakfaner

Läcker design
AT-LPW30TK tar dig tillbaka i tiden med en lite mer klassisk design. Skivspelaren har en estetiskt tilltalande MDF plint med teakfaner och detaljer i silver. Själva tallriken är gjord utav pressgjuten aluminium och det följer även med en gummimatta. Allt detta hjälper skivspelaren att eliminera vibrationer och bättra stabilitet.

Redo att spela
AT-LPW30TK levereras med både tonarm och MM-pickup vilket gör den komplett och är färdig att spela skivor nästan direkt ur förpackningen. Ett skyddslock ser till att både damm och föroreningar håller sig, och tack vare det inbyggda RIAA-steget krävs inget separat steg eller dedikerad phono-ingång i ens förstärkare/receiver. AT-LPW30TK kommer med den installerade MM-pickupen AT-VM95C som enkelt kan bytas ut mot någon annan nål i VM95-serien, om man skulle vilja uppgradera i framtiden.

Manuell
Manuell drift innebär att man själv behöver flytta tonarmen med nålen till skivan. När skivan nått sitt slut får man manuellt flytta tonarmen tillbaka till sin startposition. Denna typ av spelare är den mest vanliga och finns både i instegssortimentet såväl som hi-end. Vinylentusiaster och hi-end tillverkare av skivspelare använder endast manuell drift för att ha så lite mekaniska delar som möjligt och få en övergripande bättre ljudkvalitet.

Remdriven
Remdrift är den vanligaste typen av drift för skivspelare. Den elastiska remmen är monterad på motorn och sitter under, eller runt skivtallriken, för att få den att snurra. Fördelarna med remdrift är att remmen är isolerad från spelarens motor vilket resulterar i mindre brus och oljud från tonarmen, nackdelen är att de efter ett par år kan slitas ut och behöver bytas.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spara följesedeln.

Artikelnummer: 1674610

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension