Sexleksaker från Womanizer

Womanizer är originalet – det första varumärket att skapa den revolutionerande tekniken som stimulerar klitoris med hjälp av lufttryck.

Den revolutionerande tekniken i Womanizer kallas Pleasure Air-teknologi och gör det möjligt för dig att stimulera klitoris utan direktkontakt. Womanizer omsluter din klitoris och använder lufttrycks-impulser som suger och stimulerar klitoris. Med Womanizer får du orgasmer som fram tills nu har varit svårt att uppnå på samma sätt, så tätt inpå varandra och så kraftfulla. Många kvinnor får en helt ny slags orgasm tack vare den intensiva stimulationen, det är inte ovanligt att orgasmerna når en helt ny nivå, håller längre och kommer snabbare. Med Womanizer är multipla orgasmer alltid nära till hands.

Modellen Womanizer Liberty är en smart reseutgåva som är perfekt för dig att packa med i väskan då den har ett magnetiskt lock som håller undan smuts.

Womanizers Liberty har den patenterade Pleasure Air teknologin som stimulerar klitoris med mjuka pulserande tryckvågor. Med Libertys sex olika intensitetsnivåer kommer du inte bli besviken.

Specifikationer:
- Pleasure Air™ teknologi i 6 nivåer
- Vattensäker (IPX7)
- Produkt dimensioner: 104x55x48mm
- Material: ABS. kroppssäker silikon
- Rese-lock med magnetisk stängning
- Enkel kontroll med endast 2 knappar
- Uppladdningsbar med magnetisk laddning via USB
- Extra stimulationsmunstycke ingår
- Körtid: 120 min
- Laddningstid: 60 min
- Garanti: 2 år

Artikelnummer: 1654539

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension