Inpackning & behandling från Wella Professionals SP

Wella System Professionals LuxeOil Reconstructive Oil Elixir är en keratinbaserad hårolja som tillför fukt och keratin till håret. Håroljan reparerar hår som har skadats av solen och kemiska hårbehandlingar. Vårdar håret och kan även användas som en leave in-behandling. För alla hårtyper.

Fördelar:
Ger håret en varaktig släthet
Tynger inte ner håret

Ingredienser: arganolja, mandelolja och jojobaolja.

Användning: Oljan kan användas både i vått och torrt hår. De vårdande egenskaperna och den utslätande effekten gör produkten perfekt att använda som en finish efter föntorkning och för att ge extra glans åt håret.

Lightweight Transform Techologies inom Wella System Professionals LuxeOil-kollektionen är vetenskapligt framtagna för att skydda keratinet i håret och omvandla texturen utan att tynga ner håret. De små, vårdande molekylerna tränger in i hårstråna och förseglar fukten samt binder keratinet. Oljan och de vårdande ingredienserna bildar en skyddande hinna runt varje hårstrå och skyddar mot skada samt återuppbygger varje hårstrå. En effektiv trio av lyxiga oljor som är vetenskapligt framtagna för denna serie premiumhårprodukter. Resultatet är en omedelbar skönhetsupplevelse med ett lyxigt hår som resultat.

Wellas SP-produkter är skräddarsydda efter dina specifika hår- och hårbottensbehov. För att kunna garantera att behandlingsresultaten verkligen blir personliga och effektiva kan du välja att kombinera olika produkter från SP-serien:

Steg 1: schampo och balsam
Steg 2: liquid hair/serum
Steg 3: leave in-produkter

Artikelnummer: 1588438

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension