Hårolja från Wella Professionals

Wella System Professionals LuxeOil Chroma Elixir är en hårolja som är speciellt framtagen för färgat hår. Den högkvalitativa formulan innehåller en oljeblandning som hjälper till att öka färgglansen och näringstillförseln för ett slätare hår.

Fördelar:
Varaktig släthet.
Tynger inte ner håret.
Passar färgat hår.
Ingredienser: arganolja, mandelolja och jojobaolja.

Användning: Oljan kan användas både i vått och torrt hår. De vårdande egenskaperna och den utslätande effekten gör produkten perfekt att använda som en finish efter föntorkning och för att ge extra glans åt håret.

Lightweight Transform Techologies inom Wella System Professionals LuxeOil-kollektionen är vetenskapligt framtagna för att skydda keratinet i håret och omvandla texturen utan att tynga ner håret. De små, vårdande molekylerna tränger in i hårstråna och förseglar fukten samt binder keratinet. Oljan och de vårdande ingredienserna bildar en skyddande hinna runt varje hårstrå och skyddar mot skada samt återuppbygger varje hårstrå. En effektiv trio av lyxiga oljor som är vetenskapligt framtagna för denna serie premiumhårprodukter. Resultatet är en omedelbar skönhetsupplevelse med ett lyxigt hår som resultat.

Wellas SP-produkter är skräddarsydda efter dina specifika hår- och hårbottensbehov. För att kunna garantera att behandlingsresultaten verkligen blir personliga och effektiva kan du välja att kombinera olika produkter från SP-serien:

Steg 1: schampo och balsam
Steg 2: liquid hair/serum
Steg 3: leave in-produkter

Artikelnummer: 1588437

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

🌟 Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension
Hur fungerar recensioner?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.