Att skapa mellanrum. Låta vardagen rinna över i utrymmet som våren erbjuder – nya rum, nya tankar och idéer som får slå rot och gro. Det är nog vad vi behöver just nu. Så vi bjöd in Krickelin till ett samtal om mellanrummen – om våren. Här får orangeriet, uterummet och balkongen bli en förlängning av våra hem, en övergång mellan vinter och sommar. Och visst känns det nu? Det är inte mer än ett svagt pirr. Nu brister knopparna.

Att så små frön är som att skapa sina egna vårtecken. Och det där att skapa för hand, det gör något med hur vi uppfattar vår omgivning. Det ger mervärde, inte bara till just det, utan allt.

Spring seeds

Nu kan du beställa hem dina favoritfröer från oss. Skapa dina egna små vårtecken och låt säsongen sakta leta sig in i hemmet!

In the garden with Krickelin | Treat your product – treat yourself

Krickelin

Krickelin, eller Kristin Lagerqvist som hon egentligen heter, är bloggare, föreläsare och entreprenör. Vi bjöd in henne till en dag i ett orangeri, där vi planterade och pratade om våren, planer för sommarens lediga dagar och trädgård. Vill du se mer av Krickelin – besök hennes Instagram-profil @krickelin.

De säger ju att det gör ont när knoppar brister. Och även om det finns mycket sanning i det, så bor det också något väldigt vackert, något väldigt hoppfullt, där.

Gardening

Att så sina egna frön är ett svårslaget sätt att följa vårens ankomst på. Att se dem växa och gro i takt med att värmen och ljuset kommer är som att skapa sina egna små vårtecken. När frostnätterna försvunnit och planteringen är redo att flyttas ut – låt plantorna acklimatisera sig! Sätt ut dem korta stunder i början och låt dem på så sätt avhärdas. Skydda gärna plantorna med en fiberduk de första hela dygnen. Därefter kan de planteras ut i rabatter, urnor och köksland.

Seeds and supplies

    To treat your surroundings and fill them with value. It’s nothing major, but it’s a change of perspectives.

    View all products

      Det kan vara svårt att hitta sina mellanrum i vardagen. Emellanåt får man nog se till att skapa dem själv. Det är det fina med den här kampanjen, att den uppmuntrar till just det.