Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete


Ellos & hållbarhet    Ellos checklistor    Certifieringar    Hållbara material

Att rädda vår planet handlar inte om att sluta unna sig, men definitivt om att handla smartare.

#ellosactionlist

Treat-yourself

Varje dag, dygnet runt, älskar vi på Ellos att erbjuda mode och heminredning till dig som vill uttrycka din personlighet genom kläder, skor eller möbler. Vi vill att våra produkter ska göra ett stort intryck på dig men ett mindre avtryck på vår planet.

Världen förändras och vi måste förändras i takt med den. Tänka över hur vi lever, hur vi konsumerar och vilka val vi gör. Därför strävar vi alltid efter att bli bättre även när det innebär att vi behöver ställa om och tänka nytt. I dagsläget erbjuder vi hemtransporter med elbil i flera storstäder. Vi strävar mot större andel produkter med hållbart material i sortimentet genom att till exempel erbjuda en mängd babykläder helt i ekologisk bomull.

Vi vill erbjuda ett hållbart mode som kan användas om och om igen, av dig och av den du lämnar plagget vidare till när du inte har användning för det längre. Att rädda vår planet handlar inte om att sluta unna sig, men definitivt om att handla smartare.

En del av jobbet vill vi göra tillsammans med er kunder för vi tror att gemenskap är nyckeln till att faktiskt få effekt. Därför har vi skapat hashtagen #ellosactionlist där vi tillsammans kan lägga upp våra bästa tips och inspirera varandra till en mer hållbar livsstil. För det är inte alltid lätt men det blir kul om vi hjälps åt.

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET