I år kommer sommaren se annorlunda ut för de flesta av oss. Utlandsresor som vi länge sett fram emot ställs in och semestern spenderas istället nära hemmet. Trots omständigheterna kommer vi fortfarande ha varandra och våra lediga dagar fyllda med sol, bad och återhämtning. Försök att njuta av den skandinaviska sommaren och allt fantastiskt den för med sig, och glöm inte att ta hand om varandra lite extra i år.

Se redan nu över familjens badkläder. Hos oss hittar du storlekar för alla, från 36-60. Oavsett vilken storlek du bör så tycker vi att du ska bära den med stolthet. Din kropp visar vem du är, vad du har varit med om i livet och den har burit dig dit du är just nu. Du är fantastisk – din kropp är fantastisk. Hylla den, älska den och visa upp den! #equallywomen

Utvalda favoriter

  Det är aldrig så enkelt att umgås som på sommaren. Picnic på stranden med sandiga handdukar och solvarm dryck. Långa, lata dagar som går över i kväll med en varm tröja över badkläderna.

  #ELLOSFASHION

  Vårt mixa och matcha koncept ger dig omväxling för pengarna. Prova dig fram till mängder av nya stilkombinationer - som naturligtvis kommer i alla storlekar du kan önska, från 36-60.

  #EQUALLYWOMEN

  Selected favorites

   You and me! – matcha dina och din minis badkläder i sommar. Med vår Mamma + mini kollektion blir ni strandens finaste par.

   #ELLOSFASHION

   Selected favorites