#In collaboration with Signe Bay

Som en del av vårt Made by Women-initiativ tar vi med jämna mellanrum in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Signe Bay har, tillsammans med oss på Ellos, tagit fram dukar och servetter i linne, servettringar och ett blomstermoln – allt för att skapa en vinterdukning i harmonisk och rofylld anda. Den här kollektionen handlar om all den där gemenskapen som den kommande säsongen bjuder på. Låt det vara kravlöst och enkelt – bjud in vintern i hemmets alla hörn.

Made by Signe Bay     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    



#Made by Signe Bay

Signe Bay är en fotograf, stylist och Creative Director från Danmark, hon driver Instagram-kontot @signebay med över 280 tusen följare. Här inspirerar hon med bilder på interiör, mat och blomsterarrangemang. I samarbete med oss på Ellos har Signe vävt in vintern i en kollektion som kompletterar säsongens dukningar. Addera ditt favoritporslin – nytt som gammalt – och låt allt det som komma skall sakta sippra in i hemmet.

Jag inspireras av naturen och förändringarna som de olika säsongerna för med sig – därför ville jag skapa en kollektion som för in värme och ljus i de kalla, mörka vinterkvällarna.

Min kollektion bygger på naturens former och färger – jag ville skapa en avslappnad, öppen och välkomnande stämning runt bordet. Ellos är en del av många familjers såväl vardagsliv som högtidliga tillfällen, och jag kände mig verkligen hedrad och glad över att få möjligheten att påverka atmosfären i människors hem!

SIGNE BAY
#Staycation

Kollektionen är precis som jag föreställde mig – och mer! Jag ville att servettringarna skulle ge en mjuk känsla och ha en matt yta. Dukarna och servetterna av linne har precis den textur som jag var ute efter, en perfekt kombination av mjukhet och grovhet. Blomstermolnet är ett naturligt inslag som ger en stämningsfull och högtidlig känsla. Den har ingen praktisk funktion överhuvudtaget, och jag älskar det.

Kopp/Skål Ally 99 SEK Tallrik Thea Ø 21 cm, 2-pack 244 SEK

Om jag skulle tillägna kollektionen någon, skulle det vara till alla som vill skapa en varm och stämningsfull dukning för festliga tillfällen och samla familj och vänner runt bordet. Jag hoppas verkligen att de kommer att uppskatta kollektionen!

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har sett 0 av 1 produkter