#In collaboration with Krickelin

Som en del av vårt Made by Women-initiativ tar vi med jämna mellanrum in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Krickelin, eller Kristin Lagerqvist, har tillsammans med oss på Ellos tagit fram en kollektion kuddfodral, av resttyger, som tillverkats i en fabrik i Sverige. Den här kollektionen handlar om att ta vara på det som annars skulle ha gått till spillo. För att återanvända sådant vi redan har är inget revolutionerande. Det är nödvändigt.

Made by Krickelin     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Så många resurser går till spillo varje dag. Därför var det viktigt för mig att kollektionen skulle använda resttyger. Flera fodral har dessutom två olika sidor, om man skulle tröttna på den ena kan man enkelt byta look genom att vända fodralet. Kollektionen är som en påminnelse om hur enkelt det egentligen är. Att minska vårt avfall.

KRICKELIN


#In collaboration with Krickelin

Kristin Lagerqvist driver en av Sveriges största inrednings- och livsstilsbloggar samt Instagram-kontot @krickelin. På sina kanaler delar hon med sig av ögonblick från vardagen – en verklighet fylld av natur och kreativitet. I samarbete med oss på Ellos har Krickelin tagit fram en kollektion kuddfodral i höstliga toner – se hela samarbetet och inspireras av kampanjen!


#Staycation

TREAT YOUR PRODUCTS                        TREAT YOUR PLANET                      TREAT YOURSELF             

Alla kuddfodral är tillverkade i Textilfabriken som ligger i Borås i Sverige. Tygerna kommer från Rekotex, som samlar in rester från andra företags produktioner. Ur Rekotex sortiment valde Krickelin ut tyg och skapade 20 olika kuddfodral som Textilfabriken sedan sydde upp. Kollektionen ligger oss lite extra varmt om hjärtat, för vi vet ju – precis som du – hur viktigt det är. Att se över våra sätt att producera och konsumera.

Shop the collaboration

Ellos Collection - Kuddfodral Höstregn 50x50 cm

Ellos Collection Kuddfodral Höstregn 50x50 cm

319 SEK 399 SEK −20%

Du har sett 1 av 1 produkter