#In collaboration with Anna Kubel

Som en del av vårt Made by Women-initiativ tar vi med jämna mellanrum in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Anna Kubel har, tillsammans med oss på Ellos, tagit fram fyra olika stickade tröjor som alla fångar säsongens färger och toner. Den här kollektionen handlar om hösten och allt det där som är på väg. Så låt säsongens nyanser lägga sig till rätta utanför fönstret – låt oss omfamnas av värmande, stickad romantik.

Made by Anna Kubel     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Att få frågan om att göra en egen kollektion stickade koftor och tröjor var en dröm, jag sa JA utan att tveka en sekund. Just stickade plagg känns också så rätt för mig då jag älskar att bära mjuka, sköna koftor och tröjor oavsett årstid. Det är så roligt att helt från sina egna tankar och idéer få jobba fram en kollektion som blir precis som man själv vill. Jag har helt enkelt designat mina fyra favorittröjor, sådana som jag saknat i min garderob.

ANNA KUBEL


#In collaboration with Anna Kubel

Anna Kubel är fotograf, stylist och bloggare. Hon driver Instagram-kontot @annakubel med över 140 tusen följare, där hon delar med sig av bilder och inspiration från sitt liv. I samarbete med oss på Ellos har Anna tagit fram en kollektion stickade tröjor och koftor som alla andas höstlig romantik.


#Staycation

Jag ville skapa tröjor som känns tidlösa men ändå unika. Varje tröja har någon detalj som ger en helt egen personlighet.

Slutresultatet blev bättre än jag tänkt mig. Det blev perfekt. Jag är så glad och nöjd!

Shop the collaboration

Ellos Collection - Cardigan Flora

Ellos Collection Cardigan Flora

299 SEK 499 SEK −40%

Du har sett 1 av 1 produkter