Trender må komma och gå. Men då och då slår de an på något som man kanske inte visste fanns. Med jämna mellanrum låter de oss upptäcka något nytt, något som dröjer sig kvar och som man inte riktigt kan låta bli.

Att matcha denim med denim är kanske en sådan trend. Om inte annat så har den etsat sig fast i våra hjärtan och vi är långt ifrån redo att släppa taget.

Denim on denim går igen från säsong till säsong och SS 2021 är inget undantag.

Låt oss knäppa upp det som sitter för tight, bälta det som glipar och anpassa passformen efter våra kroppar.

Selected pieces

  Den preppiga stil som vi kommer se en hel del av under våren handlar om feminina och enkla uttryck. Stilrena detaljer varvat med volanger sätter känslan och, ja – vi kan definitivt tänka oss att känna mer av det här.

  Trender är egentligen inget mer än bakgrundsbruset till ens egen, personliga stil.

  För många är det nya kontoret köksbordet, och ibland – om vi ska vara helt ärliga – sängen. Så låt den nya kontorslooken vara ledig, enkel och bekväm. Låt den ta ut svängarna eller skalas ner till minsta nödvändiga beståndsdel. Låt den vara kravlös och helt följa ditt tempo, ditt humör.

  Det finns egentligen inga regler, ingenting som bestämmer vad som är rätt och vad som är fel.

  Hemmakontoret har sina fördelar, men kan ofta göra det svårt att dra en gräns mellan jobb och privatliv. Glöm inte bort att pausa, att släppa och bara andas.

  Trender är inget annat, inget mer, än bakgrundsbruset till ens egen personliga stil. Med jämna mellanrum blir de till en hel melodi som färgar och formar. Men när allt kommer omkring så är det basala här i livet, det mest grundläggande, oftast det som gör allt till vad det är. Så låt oss nynna något nytt ibland, slå an på en sträng vi inte visste fanns. För vi vet ju att det som egentligen räknas, det som verkligen betyder något är allt det som kan tyckas vara rätt basic.

  Den perfekta passformen är den som låter kroppen vara. Precis så som den är.

  THE PERFECT FIT MEASURED BY OUR OWN STANDARDS | #equallycomfortable | #equallywomen | #equallyellos

  View all denim