There are no right fits The Denim Guide

I vår denim-guide hittar du inga regler, inga tips för hur du ska tänka när du väljer jeans. När allt kommer omkring så finns inga regler, inga rätt eller fel. Här kan du istället läsa om de jeans-modeller vi erbjuder och vad de olika benämningarna innebär.
The Denim Guide Slim fit

Med en avsmalnad skärning över såväl höft, lår och fotvidd ger vår Slim fit en look som är enkel att styla och anpassa. Oavsett om midjan är hög eller normal är materialet i stretch och anpassar sig efter kroppens rörelser.

The Denim Guide Bootcut

Våra Boot cuts är figurnära i höft och lår, för att vid knät övergå till ett utställt snitt. Den här modellen finns med både hög och normal midja och ger ofta ett mer dressat intryck.

Det enda som betyder något är vad du tycker om, vad din kropp är bekväm i. Så istället för att eftersträva något rätt och riktigt – låt oss ställa frågan: Vad är bekvämt?

The Denim Guide Straight jeans

Precis som benämningen skvallrar om är Straight jeans raka i modellen. Den avsmalnade höften följer mer eller mindre samma snitt hela vägen ner till foten. Modellen finns med hög och normal midja.

The Denim Guide Shaping cut

Den här modellen smiter åt runt figuren och framhäver kroppens siluett. Med mycket stretch ger de både rörelseutrymme och support.

För den perfekta passformen är den som ger kroppen plats och utrymme att vara. Precis så som den är.

The Denim Guide Wide cut

Modellen Wide cut har – som namnet indikerar – vida ben, och finns med hög eller normal midja. De ger ett trendigt, stilrent intryck utan att kompromissa med modegrad eller bekvämlighet.

The Denim Guide Mom jeans

Med hög midja, vidd i låren och avsmalnade ben ger våra Mom jeans en bekvämt ledig look. Samtidigt som de är enkla att styla har de ett eget uttryck som adderar något extra till outfiten.

View more items

See all our jeans and denim – curated pieces with high value.

 • Ellos Collection - Jeans Thea High Waist

  Ellos Collection Jeans Thea High Waist

  299 SEK 399 SEK −25%

  Mer färger

 • Ellos Collection - Jeans Mandy Supersoft

  Ellos Collection Jeans Mandy Supersoft

  374 SEK 499 SEK −25%
 • Gina Tricot - Jeans Molly High Waist Normal

  Gina Tricot Jeans Molly High Waist Normal

  299 SEK

  Mer färger

 • Ellos Plus collection - Jeans Lex Straight

  Ellos Plus collection Jeans Lex Straight

  239 SEK 399 SEK −40%