Brun utan sol från St.Tropez

En krämig och hudvårdande brun utan sol-mousse. Torkar på några sekunder och har en guidefärg som omedelbart ger ett jämnt, gyllenbrunt glow direkt vid applicering. Under de följande åtta timmarna utvecklas en vacker färg i hudcellerna som varar i en vecka innan den avtar på ett jämnt sätt. Eftersom moussen har en naturlig gyllenbrun guidefärg ser du var du applicerar, vilket hjälper dig att få ett jämnt resultat. Dessutom blir du direkt solkysst under tiden som den riktiga färgen utvecklas i dina hudceller och anpassas till din hudton. Den här lyxiga luftvispade moussen är berikad med överlägsen brun utan sol-teknologi för en naturlig färg och högpresterande hudvårdande ingredienser så som niacinamid, hyaluronsyra, echinacea och E-vitamin som återfuktar, skyddar och vårdar huden. Moussen har en lyxig och upplyftande doft som på ett effektivt sätt döljer brun utan sol-lukten, även under utvecklingstiden. 100% vegansk.

Förberedelser: Exfoliera och återfukta torra områden.
Applicera: Skaka flaskan väl och applicera med appliceringsvante för ett jämnt resultat och för att undvika färg på handflatorna.
Glow: Låt verka under 8 timmar innan du duschar. Färgen utvecklas gradvis och anpassar sig till din hudton.
Underhåll: Exfoliera och återfukta huden regelbundet för att färgen ska vara längre. För en djupare färg återapplicera efter 24 timmar.

Artikelnummer: 1690986

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

🌟 Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension
Hur fungerar recensioner?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.