Sexleksaker från ROMP

Den uppladdningsbara lufttrycksvibratorn från ROMP heter Shine. Shine har den patenterade Pleasure Air ™ -teknologin som revolutionerade njutning för kvinnor när den lanserades på marknaden.
ROMP Shine är en elegant böjd klitorisstimulator, erbjuder fenomenala orgasmer och laddas snabbt. Kort sagt, ROMP Shine är allt du någonsin har vågat drömma om.

Och ja, allt stämmer som du har hört om den unika och innovativa Pleasure Air ™ -teknologin. Subtila och mjuka förändringar i lufttrycket stimulerar din klitoris - så att du snabbt kan uppnå klimax. Känslan är utan motsvarighet. Denna revolutionära uppfinning är originalet. Ofta imiterad, aldrig duplicerad. Är du redo?

Med ROMP får du väldesignade njutningsprodukter för din individuella livsstil. ROMPs motto är ”Pleasure to the People” och med det budskapet vill de göra njutning lättillgängligt för alla. Fira din sexualitet i alla aspekter, oavsett var, med vem eller på vilket sätt. Vad dig själv och ROMPa till det precis så som du vill ha det!

Funktioner:
- 10 intensitetsnivåer
- 100% Vattensäker
- 2 knappar för enkel användning
- 45 minuters njutning
- Uppladdningsbar med magnetisk laddning

Förpackningen innehåller:
- ROMP Shine
- USB-laddningskabel
- Kort manual
- Stickers med temat: Pleasure to the people!

Specifikationer:
- Material: ABS, Kroppssäker silikon
- Produkt dimensioner: 150x51x46mm
- Garanti: 1 år

Artikelnummer: 1654799

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Delbetalning

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.