Skäggtrimmer från Philips

Philips 14-i-1 multritrimmer gör det enkelt att skapa din egen personliga stil. Du kan göra allt från att trimma och styla olika skäggstilar, ta bort näs- eller öronhår till att ansa kroppshåret på de mest känsliga områden samt klippa dig själv hemma. Den här serien multigroomers är utrustad med Philips mest avancerade klippteknik för en snabb och jämn klippning varje gång. Den har även ett särskilt tillbehör för intimrakning som är skonsamt även när du trimmar de mest känsliga områden. Dessutom är den helt vattentät så att du kan använda den i duschen.
Vår bästa klipprestanda
Den här multigroomern har DualCut-teknologi med dubbelslipade blad samt minimal friktion mellan skärbladen. Bladen klipper dubbelt så snabbt som den tidigare serien vilket ger både snabbare och jämnare klippning. Skärelementen i multitrimmern är helt underhållsfria och självslipande. Bladen håller på så vis sig vassa och effektiva utan att du behöver olja dem. Det resulterar i blad som är lika vassa efter 3 års användning som när du precis har köpt den.
14 verktyg för ansikte, hår och kropp
Allt-i-ett-trimmern har olika tillbehör som kan användas för att klippa hår samt trimma och styla skägg, ta bort näs- och öronhår och trimma kroppshår. Trimmer för skägg, hår och kropp Skärelement i metall för lång hållbarhet. Använd trimmern utan kam för rena, skarpa linjer för både skägg och hår eller för att trimma ner kroppshår. Du kan även klicka fast skägg-, hår- eller kroppskammarna om du vill ha olika längder när du stylar.
Tillbehör för skonsam och effektiv intimrakning
Raka bekvämt allt nedan halsen med vår bodyshaver. Vårt unika hudvårdssystem skyddar dina mest känsliga kroppsdelar, så att du bekvämt kan raka håret så nära som 0,5 mm.
Mini-rakhuvud ger en snygg finish runt kanterna
Efter du trimmat kan du snygga till din look med mini-rakhuvudet. Tillbehöret göt det enkelt att komma åt med precision och putsa till kanterna.
Precisionstrimmer för perfekta detaljer
När du har trimmat klart kan du enkelt klicka fast tillbehöret för precisionstrimning för en välvårdad finish på mustasch , polisonger eller linjer i skägget.
Näs- och öronhårstrimmer, ta bort oönskade hårstrån smärtfritt
Klicka fast det här tillbehöret för att ta bort oönskade hårstrån från öron och näsa, helt smärtfritt. Näshårstrimmerns unika teknologi med roterande skärblad garanterar ett snabbt och effektivt resultat utan ryck och obehag. Dessutom har näshårstrimmern ett skyddande hölje som garanterar att du aldrig kan skära dig.
8 tåliga och hållbara kammar för hår, skägg och kropp
Kammarna är tillverkade i ett speciellt material som är extra hållbart, så även om du tappar dem i golvetgår de inte sönder. Det följer med 2 stubbkammar (1,2 mm), 1 justerbar skäggkam (3 7 mm) , 3 hårkammar (9, 12, 16 mm) och 2 kroppskamar (3,5 mm).
Kan användas i duschen
Den här trimmern är helt vattentät, enkelt rengörden under kranen eller till och men använda den i duschen för bekväm kroppstrimning.

 • Garanti: Garanti 2 år. Spara följesedeln.

Artikelnummer: 1509460

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension
Hur fungerar recensioner?

Liknande produkter

 • Philips - Multitrimmer MG5730/15

  Philips Multitrimmer MG5730/15

  519 SEK 649 SEK −20%
 • Philips - Skäggtrimmer BT5515

  Philips Skäggtrimmer BT5515

  639 SEK 799 SEK −20%
 • Braun - Skäggtrimmer BT5340

  Braun Skäggtrimmer BT5340

  619 SEK
 • BaByliss - Skäggtrimmer Japanese Steel T890E

  BaByliss Skäggtrimmer Japanese Steel T890E

  799 SEK
 • Wahl - Skäggtrimmer Black edition 9918-2316

  Wahl Skäggtrimmer Black edition 9918-2316

  599 SEK
 • BaByliss - Skäggtrimmer Triple S T880E

  BaByliss Skäggtrimmer Triple S T880E

  879 SEK
 • Panasonic - Skäggtrimmer ER-GB86

  Panasonic Skäggtrimmer ER-GB86

  999 SEK
 • Remington - Skäggtrimmer MB5000 Style Series

  Remington Skäggtrimmer MB5000 Style Series

  499 SEK
 • Braun - Skäggtrimmer Series X XT3100

  Braun Skäggtrimmer Series X XT3100

  499 SEK
 • Braun - Skäggtrimmer Series XT5 XT5200

  Braun Skäggtrimmer Series XT5 XT5200

  699 SEK