Hårborttagning från Panasonic

Panasonics wet/dry-epilator har en helt ny formgivning med ett epileringshuvud som är 30% bredare* och har dubbla skivor med 60 pincetter för en snabbare och mer effektiv hårborttagning. Du kan ta hand om hela din kropp med hjälp av de 6 olika tillbehören som medföljer.

Snabb och mjuk epilering som gör huden len
6 tillbehör ger genomgående skönhetsvård för hela kroppen. Silkeslen hud över hela kroppen mellan epilering och exfoliering.

Dubbla skivor med 60 pincetter ger effektiv epilering
Med dubbla skivor ser den andra skivan till att alla missade hårstrån fångas in efter den första skivan. Totalt 60 pincetter fångar in fler hårstrån varje gång du för epilatorn över huden.

30% bredare epileringshuvud*
Jämfört med konventionella modeller har epileringshuvudet med 32,4 mm bredd en yta som är 30% bredare och tar bort hårstråna med en enda dragning över huden.
*jämfört med de konventionella ED-serierna.

Fångar upp strån som är för korta för att vaxa bort
De två pincetterna fångar hårstråna med sådan precision att även strån så korta som 0,5 mm plockas bort med roten. De är så korta att de inte ens hade gått bort med vaxbortagning.

90 rörligt epileringshuvud följer kroppens former
Huvudet flexar 90 och glider lätt över huden, även de områden som är svåra att komma åt.

Fotvård för sidenmjuka fotsulor
Montera fotvårdshuvudet på apparaten, håll den snurrande filen mot torra och hårda hälar så slipar den bort död hud snabbt och skonsamt och gör fotsulorna mjuka igen.

Snabb, enkel och hudvänlig epilering
LED-belysning
En LED-lampa lyser upp områden som är svåra att se, som exempelvis under armarna och fotsulorna. Det blir lättare att hitta och avlägsna alla strån.

3-stegs hastighetskontroll
Tryck på knappen för att välja en av hastigheterna soft/normal/power beroende på vilken del av kroppen du behandlar och hur kraftig hårväxt du har.

Sladdlös drift
En timmes laddning räcker till upp till 30 minuters behandling med sladdlös drift.

Wet & dry
Kan användas i badrummet med skum. Apparaten är vattentät så du kan skölja hela rakapparaten under rinnande vatten och spola bort hårrester så den alltid är ren.

Smalt grepp
Den användarvänliga formen gör det enkelt att hålla i den och komma åt ställen på kroppen som är svåra att nå.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spara följesedeln.

Artikelnummer: 1655079

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension