Booster & essenser från Ole Henriksen

Ole Henriksen introducerar den nya beroendeframkallande veganska produkten inom Truth-kollektionen, Barrier Booster Orange Ferment Essence.

Denna fjäderlätta men kraftfulla essensen innehåller två typer av hyaluronsyra som dubblerar hudens återfuktning. C-vitamin ljusar upp och skyddar huden mot fria radikaler samt pollen medan stamceller från apelsin även stärker upp din hudbarriär för att stå emot dagens påfrestningar.

Laddad med polyglutaminsyra och niacinamid blir resultatet en kraftfull återfuktning, en ultrasmidig, plumpad hud och ett hälsosamt OleGlow.

Barrier Booster Orange Ferment Essence har en lätt, snabbabsorberad textur likt en toner och de återfuktande egenskaperna av ett serum. Den perfekta starten i din hudvårdsrutin då den förbereder huden för att optimera resten av dina efterföljande hudvårdsprodukter.

Användning:
Använd Barrier Booster Orange Ferment Essence morgon och kväll efter rengöring. Njut av den friska doften av citrus när du sveper en fuktad bomullspad över ansiktet och upplev en helt ny typ av välbefinnande. Detta är även den perfekta starten i din hudvårdsrutin då den förbereder huden för att optimera resten av dina efterföljande hudvårdsprodukter.

Rekommenderad hudvårdsrutin för bästa resultat:
- Rengöring: Truth Juice™ Daily Cleanser
- Toner/ansiktsvatten: Valfritt från Ole Henriksen
- Essence: Barrier Booster Orange Ferment Essence
- Serum: Banana Bright™ Vitamin C Serum
- Ansiktskräm: C-Rush™ Brightening Gel Creme

Artikelnummer: 1681085

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension