Dagkräm från Ole Henriksen

Balance It All är ett sett från Ole Henriksen som ger dig en komplett hudvårdsrutin genom att reducera olja och kontrollera glansig hud. Den exfolierar och avlägsnar döda hudceller samt reducerar porer, fina linjer och rynkor.

Find Your Balance ™ Oil Control Cleanser 60 ml är en enkel, skummande cleanser som rengör porerna på djupet.
Balancing Force ™ Oil Control Toner 65 ml är en koncentrerad skintonic som tar bort överflödig olja och förfinar porer samtidigt som den friskar upp och föryngrar huden.
Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer 15 ml är en lätt och återfuktande kräm för fet till kombinerad hud. Med inslag av BHA och LHA avgiftar krämen huden och minimera porer. Produkten slätar också ut ojämn hudtextur och bekämpar fina linjer, rynkor och pigmentfläckar.

Hudvårdsrutin för morgon och kväll:
Fukta ansiktet med varmt vatten och tag Find Your Balance ™ Oil Control Cleanser i blöta händer och massera upp ett skum som du sedan masserar över huden i uppåtgående cirkelrörelser. Skölj av med ljummet vatten och torka huden med en handduk.
Fukta en bomullspad med Balancing Force Oil Control Toner och stryk över ansiktet i cirkelrörelser. Applicera sedan Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer jämnt över ansikte och hals och massera försiktigt i uppåtgående cirkelrörelser

Artikelnummer: 1637337

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension