Nivea Kids Sensitive Protect & Play Sun Trigger Spray SPF 50+ Nivea Sun 270 ml

269 SEK

Dela upp köpet med Elpy.
Betala från 52/mån.
Läs mer

Elpy logo
Kids Sensitive Protect & Play Sun Trigger Spray SPF 50+ Nivea Sun 270 ml

leverans 2-4 vardagar

Solskydd från Nivea

Kids Sensitive Protect & Play Sun Trigger Spray SPF 50+ är ett solspray för barn med mycket högt solskydd, speciellt anpassad för barn och barns känsliga hud, även eksembenägen hud. Ger omedelbart skydd mot UVA-och UVB-strålar. Det skyddar mot solbränna, långvariga hudskador och minskar risken för solallergier. Den snabbt absorberande formulan är parfymfri och extra vattenresistent. Praktisk triggersprayflaska som gör appliceringen enkel.

• Solspray för barn med SPF 50+
• Omedelbart skydd mot UVA- och UVB-strålar
• Parfymfri och lämplig solspray för barns känsliga hud
• Kommer som trigger spray - enkel applicering
• Formulan är 63% biologiskt nedbrytbar
• Dermatologiskt testad och godkänd av barnläkare

Användning:
Skaka flaskan innan användning. Spraya inte direkt i ansiktet. Andas inte in produkten. Applicera generöst före solexponering och återapplicera ofta, särskilt efter bad, svettning och handdukstorkning för att bibehålla det ursprungliga skyddet. Rekommenderad mängd för barn är 20 ml. För lite produkt reducerar skyddsnivån. Vistas inte för länge i solen, även om du använder solskydd. Överexponering av solen utgör en hälsorisk. Skydda späd och småbarn mot direkt solljus. Låt absorberas helt. Undvik direktkontakt med textilier och hårda ytor för att förhindra fläckar. Bär skyddande kläder och använd tillräckligt med solskyddsmedel på de områden som inte är skyddade. Återvinn förpackningen som plast.

Nivea Sun ger din hud all den vård den behöver. Genom att kombinera effektiva UV-skydd med avancerade aktiva ingredienser, skyddas din hud mot solens strålar samtidigt som de återfuktande och vårdande ingredienserna verkar under hela dagen.

Artikelnummer: 1689975

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Delbetalning

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.