Nivea Kids Mineral Sunscreen SPF 50+ Nivea Sun 150 ml

245 SEK

Dela upp köpet med Elpy.
Betala från 50/mån.
Läs mer

Elpy logo
Kids Mineral Sunscreen SPF 50+ Nivea Sun 150 ml

Levereras om 2-4 vardagar

30% rabatt på dyraste varan* + 10% rabatt på resten av ordern*. Använd kod: 455789

*Gäller när du handlar 2 eller fler varor t.o.m. 23/4. Se fullständiga villkor i kassan.

Solskydd från Nivea

Kids Mineral Sunscreen SPF 50+ är en solkräm för barn med mycket högt solskydd. Ger omedelbart UVA/UVB-skydd och är framtagen för barns känsliga hud. Produkten har 100 % mineral-UV-filter som skyddar huden mot solens strålar. De fysikaliska UV-filtren ger ett direkt skydd mot solbränna och långvarig solskada. Mineral UV-filter fungerar likt små speglar som reflekterar bort UV-strålarna från huden. Solkrämen är därför något annorlunda i konsistensen och kan upplevas fylligare och vitare på huden jämfört med våra solskyddsprodukter som har kemiska UV-filter.

• Solkräm för barn med SPF 50+
• Med 100% mineral-UV-filter
• Oparfymerad solkräm med aloe vera
• Lämplig för barns känsliga hud
• Extra vattenresistent formula
• Vegansk formula – fri från animaliska ingredienser
• Godkänd av barnläkare

Användning:
Skaka väl. Applicera generöst och ofta. Rekommenderad mängd för barn är 20 ml. Återapplicera ofta samt efter bad/svett/handdukstorkning. För lite produkt reducerar skyddsnivån. Vistas inte för länge i solen, även om du använder solskydd. Överexponering av solen utgör en hälsorisk. Skydda spädbarn och småbarn mot direkt solljus. Bär skyddande kläder och använd tillräckligt med solskyddsmedel på områden som inte är skyddade. Låt absorberas helt, undvik kontakt med textilier och hårda ytor för att förhindra fläckar. Undvik direkt ögonkontakt. Återvinn förpackningen som plast

Nivea Sun ger din hud all den vård den behöver. Genom att kombinera effektiva UV-skydd med avancerade aktiva ingredienser, skyddas din hud mot solens strålar samtidigt som de återfuktande och vårdande ingredienserna verkar under hela dagen.

Artikelnummer: 1648388

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Delbetalning

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.