Betyg 5 av 5
1
Visa detaljer

Narciso Rodriguez For Her Forever EdP 50 ml

1 265 SEK

Dela upp köpet med Elpy.
Betala från 137/mån.
Läs mer

Elpy logo
For Her Forever EdP 50 ml

leverans 2-4 vardagar

Parfym från Narciso Rodriguez

For Her Forever är en sensuell Eau de Parfum från Narciso Rodriguez. I samband med 20-årsjubileet av den ikoniska For Her lanserar Narciso Rodriguez For Her Forever i denna tidlösa berättelse. Denna Eau de Parfum förkroppsligar konsten att förföra och får dig att känna dig elegant, sensuell och vacker - skapad som en hyllning till den självsäkra och tidlösa kvinnan.

Njut av det mjuka, sensuella och feminina doftintrycket med ojämförliga toppnoter av frangipani och gardenia, medan jasmintuberos och osmanthus bildar det feminina hjärtat av doften. Basnoterna manifesterar doftens förföriska och varma kvaliteter med patchouli och Narciso Rodriguez signatur mysk. I den nya tolkningen är flaskan en raffinerad och transparent glasflaska med ett svart skimmer i toppen som gradvis övergår i en delikat rosa nyans i basen. Denna briljanta återupprättelse av den ikoniska For Her-doften avslöjar den sensuella kvinnlighetens mångfacetterade natur. Beroendeframkallande, vacker och sensuell.

Toppnoter: frangipani, gardenia
Hjärtnoter: jasmin, tuberos, osmanthusblomma
Basnoter: mysk, patchouli

Tips: När en Eau de Parfum används tillsammans med en deodorant från samma serie intensifieras och förlängs doften på kroppen. En Eau de Parfum kan användas dagligen - Innehåller 12-20 % doftkoncentrat - Ger ett distinkt och långvarigt doftspår.

Denna produkt innehåller brandfarliga ämnen och klassas som farligt gods.

Artikelnummer: 1720335

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Delbetalning

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.